Konferencia Egerszalókon

Oct 24 2016

A Magyar Charolais Tenyésztők Egyesülete 2016. november 24.-én Egerszalókon, a Shiraz Hotelben, folytatva a sikeres hagyományt, az idén is megrendezi országos konferenciáját „Időszerű kérdések és lehetőségek a húsmarhatenyésztésben” címmel. A Magyar Álattenyésztők Szövetsége és a Magyar Szarvasmarhatenyésztők Szövetsége támogatásával létrejövő rendezvény védnökei Dr. Nagy István FM álamtitkár és Farkas Sándor, a MÁSZ elnöke, akik előadásokat is tartanak és fórumra is lehetőséget biztosítanak. A konferencia levezető elnöke professzor dr. Komlósi István lesz aki „Új technológiák a húsmarhaágazatban” címmel tart előadást. Az erre az alkalomra összeállított program érdekessége, hogy az a Gearld Fry (USA, Arkansas) fog előadást tartani a tenyészbikák és a tenyészüszők termékenységéről, aki a Mexikói Charolais Világkongresszus egyik előadója is volt.

Regisztrálni az info@charolais.hu e-mail címen november 22.-e 12 óráig lehet. Ez esetben a részvételi díj egy fő részére 5990 Ft. Előzetes regisztráció nélkül, a helyszínen – a rendelkezésre álló helyek függvényében – személyenként 8000 Ft a részvételi díj. (November 21.-i regisztrációt követően csak a számla helyszínen és készpénzben történő kiegyenlítését fogadjuk el – átutalást nem.) Köszönjük támogatóinknak hozzájárulásukat a részvételi költségekhez! Nélkülük sokkal többe kerülne…

A konferenciát követően, azok számára, akik a további programokra is előzetesen bejelentkeztek, (elsősorban a tagjaink számára) vacsorával, wellness programokkal jó beszélgetésekkel folytatódik az „ott alvásos” program. Másnap 9 órától a legalább ezüstfokozatú támogató vállalkozások bemutatkozása kezdődik, majd 10 órától az újonnan elkészülő GULYÁS Charolais Törzskönyvezési és Telepirányítási Rendszer bemutatása következik. A november 25.-i tanácskozás ebéddel zárul.